Fysiotherapie Info

Voor wie?

3aa9-6409-1e54-4632

Bij klachten tijdens bewegen, sporten of in een bepaalde houding kunt u terecht bij Kuipers Fysiotherapie. Dat geldt ook voor revalidatie na een blessure of operatieve ingreep. Klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat hebben vaak directe gevolgen voor het functioneren in het dagelijks leven, werk, hobby en/of sport. Klachten kunnen op diverse manieren behandeld worden en variëren van ‘hands on’ technieken tot oefentherapie en trainingsbegeleiding. Ook als u een vraag of advies wilt kunt u uiteraard bij ons terecht.

 

Wat kunt u verwachten?

Voor het slagen van een behandeling is een juiste diagnose cruciaal. De fysiotherapeut stelt de diagnose op basis van een intakegesprek en een lichamelijk onderzoek. Soms is het noodzakelijk aanvullende diagnostiek (bijvoorbeeld een röntgenfoto of mri-scan) uit te voeren. Hiervoor bestaan korte lijnen met specialistische zorg. Na het vaststellen van de diagnose wordt na overleg met de cliënt een behandelplan voorgesteld.

 

 

Wat bieden wij?

Kuipers Fysiotherapie heeft zich gespecialiseerd op orthopedisch gerelateerde klachten, waardoor er op dit gebied een brede deskundigheid aanwezig is. Door regelmatige scholing van de fysiotherapeut ontvangt u ‘state of the art’ zorg. Alle fysiotherapeuten zijn ingeschreven in zowel het BIG register als in het Kwaliteitsregister van de beroepsvereniging K.N.G.F.