Behandelingen


Heb je een blessure? Dan wil je snel en goed geholpen worden. De gespecialiseerde fysiotherapeuten van Kuipers Fysiotherapie helpen je snel en vakkundig. De praktijk is in het centrum van Groningen (bij het station). Ook voor pijnklachten, revalidatie en bekkenfysiotherapie.

Sportblessures Kuipers Fysiotherapie in Groningen.

Sportblessures


Snel weer herstellen van aan blessure aan knie, enkel of schouder om snel weer op het veld, in de zaal of dansschool te zijn wil iedereen.
Meer informatie
Kuipers Fysiotherapie in Groningen. Voor sportblessures, revalidatie, bekkenfysiotherapie en meer.

Pijnklachten


Klachten in de onderrug of nek zijn veelvoorkomend in onze zitcultuur. Met gerichte behandeling, advies en oefeningen bent u met minder pijn alweer een stuk mobieler. Ook bij pijn aan bijvoorbeeld knie, schouder of enkel kunnen wij u helpen.
Meer informatie
Revalidatie Kuipers Fysiotherapie in Groningen.

Revalidatie


Heeft u een nieuwe knie of nieuwe heup dan kunt u bij ons terecht voor revalidatie. Ook voor een preoperatief traject (training voor de operatie) bent u ons aan het juiste adres, immers hoe fitter u de operatie ingaat, hoe fitter u eruit komt.
Meer informatie
Image

Manuele Therapie


De manueel therapeut is gespecialiseerd in het onderzoek en behandelen van klachten aan de wervelkolom en gewrichten in armen en benen. De manueel therapeut bekijkt een lichamelijke klacht vanuit de keten, dat wil zeggen vanuit het grotere geheel.
Meer informatie

Neem contact op


Heb je dus een knieblessure of een enkelblessure? Problemen met je enkelband, je kruisband of je meniscus? Een gescheurde spier? Rugklachten of pijnklachten in je armen, schouders of nek? En zoek je snel een fysiotherapeut in het centrum van Groningen? Neem contact op met Kuipers Fysiotherapie.

Centrum van Groningen


De praktijk van Kuipers Fysiotherapie is centraal gelegen aan het Stationsplein en beschikt over een moderne oefenruimte om onder begeleiding aan de slag te gaan. Samen werken jullie zo toe naar optimaal herstel in zo kort mogelijke tijd.

Wie we zijn  • Robert-Jan Kuipers
  • Ronald Groeneveld Kuipers Fysiotherapie