Behandelingen


Heb je een blessure? Dan wil je snel en goed geholpen worden. De gespecialiseerde fysiotherapeuten van Kuipers Fysiotherapie helpen je snel en vakkundig. De praktijk is in het centrum van Groningen (bij het station). Ook voor pijnklachten, revalidatie en bekkenfysiotherapie.

Image

Sportblessures


Snel weer herstellen van aan blessure aan knie, enkel of schouder om snel weer op het veld, in de zaal of dansschool te zijn wil iedereen.
Meer informatie
Image

Pijnklachten


Klachten in de onderrug of nek zijn veelvoorkomend in onze zitcultuur. Met gerichte behandeling, advies en oefeningen bent u met minder pijn alweer een stuk mobieler. Ook bij pijn aan bijvoorbeeld knie, schouder of enkel kunnen wij u helpen.
Meer informatie
Image

Revalidatie


Heeft u een nieuwe knie of nieuwe heup dan kunt u bij ons terecht voor revalidatie. Ook voor een preoperatief traject (training voor de operatie) bent u ons aan het juiste adres, immers hoe fitter u de operatie ingaat, hoe fitter u eruit komt.
Meer informatie
Image

Bekkenfysiotherapie


Herkent u een van onderstaande klachten: ongewild urineverlies of ontlasting, gevolgen van verzakking van blaas, baarmoeder of darmen, pijnklachten in de onderbuik of seksuele problematiek, dan kan de bekkenbodemfysiotherapeut u helpen.

Ook bij bekkenpijn en lage rugpijn in de periode rond zwangerschap en bevalling kunnen wij uitkomst bieden. Bij gezonde zwangeren is de begeleiding met name gericht op preventie van bekkenpijn en bekkenbodemdysfuncties.
Meer informatie
Image

Manuele Therapie


De manueel therapeut is gespecialiseerd in het onderzoek en behandelen van klachten aan de wervelkolom en gewrichten in armen en benen. De manueel therapeut bekijkt een lichamelijke klacht vanuit de keten, dat wil zeggen vanuit het grotere geheel.
Meer informatie
Image

Kinderfysiotherapie


Kinderfysiotherapie richt zich op problemen rondom het bewegen en het bewegingssysteem van kinderen en jongeren (0-18 jaar). Wanneer uw kind problemen ondervindt met bewegen, dan is de kinderfysiotherapeut de aangewezen zorgverlener.
Meer informatie
Image

Covid-19 Revalidatie


Een besmetting met het coronavirus kan flinke aanslag kan zijn op onze gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Dit voor zowel ex-coronapatiƫnten die in het ziekenhuis hebben gelegen, als voor ex-coronapatiƫnten die de ziekte thuis hebben doorgemaakt. Om het normale leven weer op te pakken kan een revalidatietraject van grote meerwaarde zijn.
Meer informatie

Neem contact op


Heb je dus een knieblessure of een enkelblessure? Problemen met je enkelband, je kruisband of je meniscus? Een gescheurde spier? Rugklachten of pijnklachten in je armen, schouders of nek? En zoek je snel een fysiotherapeut in het centrum van Groningen? Neem contact op met Kuipers Fysiotherapie.

Centrum van Groningen


De praktijk van Kuipers Fysiotherapie is centraal gelegen aan het Stationsplein en beschikt over een moderne oefenruimte om onder begeleiding aan de slag te gaan. Samen werken jullie zo toe naar optimaal herstel in zo kort mogelijke tijd.

Wie we zijn  • Robert-Jan Kuipers
  • Ronald Groeneveld Kuipers Fysiotherapie