Pijnklachten en revalidatie


Heb je last van rugpijn, pijn bij het bewegen of stijfheid? Wil je na een
operatie revalideren? Heb je problemen in het bekkengebied? De fysiotherapeuten van Kuipers Fysiotherapie helpen je snel en vakkundig. De praktijk in het centrum van Groningen (bij het station) is makkelijk bereikbaar.


Snel geholpen


Snel van je pijn af? Vlot weer soepel bewegen? De fysiotherapeuten van Kuipers Fysiotherapie behandelen en begeleiden je. Ze gebruiken daarbij evidence-based behandelmethoden. En je bent altijd snel aan de beurt. De rekening gaat rechtstreeks naar je zorgverzekeraar.

Behandeling voor jouw probleem


Dus… heb je liespijn, pijn in je arm of schouder, pijn in je nek of in je rug (bijvoorbeeld lage rugpijn)?
  • heb je andere nekklachten, schouderklachten, liesklachten of rugklachten?
  • heb je een nieuwe heup of knie (prothese) en wil je revalideren na de operatie?
  • heb je problemen met je kniebanden, meniscus, kruisbanden of enkelbanden?
  • heb je problemen met de spieren in je bekkengebied en zoek je een bekkenfysiotherapeut?

Neem contact op met Kuipers fysiotherapie.


Orthopedische revalidatie


Fysiotherapeut Robert-Jan Kuipers is opgeleid in de Cyriax-methode aan de Nederlandse Academie voor Orthopedische Geneeskunde. Dat betekent dat hij ook orthopedische klachten die niet voor operatie in aanmerking komen kan helpen verlichten.

Sportrevalidatie


De fysiotherapeuten van Kuipers Fysiotherapie zijn gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures. Je staat snel weer op de baan of op het veld.


Bekkenfysiotherapie


Anneke van der Vegt is bij Kuipers Fysiotherapie de expert op het gebied van bekkenproblemen. Ze behandelt vrouwen, mannen en kinderen. Ze is daarnaast geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Pijn in je bekken, buik en lage rug vermindert de controle over de spieren in je bekken.


Neem contact op


Heb je dus een sportblessure? Wil je revalideren na een operatie? Heb je klachten in het bekkengebied? En zoek je snel een fysiotherapeut in het centrum van Groningen? Neem contact op met Kuipers Fysiotherapie.

Centrum van Groningen


De praktijk van Kuipers Fysiotherapie is centraal gelegen aan het Stationsplein en beschikt over een moderne oefenruimte om onder begeleiding aan de slag te gaan. Samen werken jullie zo toe naar optimaal herstel in zo kort mogelijke tijd.

Wie we zijn  • Robert-Jan Kuipers
  • Ronald Groeneveld Kuipers Fysiotherapie