Sportblessure? Snel geholpen


Heb je een blessure? Dan wil je snel en goed geholpen worden. De gespecialiseerde fysiotherapeuten van Kuipers Fysiotherapie helpen je snel en vakkundig. De praktijk is in het centrum van Groningen (bij het station). Ook voor pijnklachten, revalidatie en bekkenfysiotherapie.

Snel geholpen


Blessure? Je wilt zo gauw mogelijk weten wat er aan de hand is. En het liefste morgen weer in het veld of op de baan staan. De fysiotherapeuten van Kuipers Fysiotherapie zijn zelf sporter en weten dus hoeveel dat voor je betekent. Je bent daarom altijd snel aan de beurt. De rekening gaat rechtstreeks naar je zorgverzekeraar.

Expert in sportrevalidatie


Robert-Jan is expert op het gebied van sportblessures en sportrevalidatie. Hij werkt uitsluitend met evidence-based behandelmethoden. Robert-Jan is vaste fysiotherapeut van de ACLO en de jeugdopleiding van GVAV.

Neem contact op


Heb je dus een knieblessure of een enkelblessure? Problemen met je enkelband, je kruisband of je meniscus? Een gescheurde spier? Rugklachten of pijnklachten in je armen, schouders of nek? En zoek je snel een fysiotherapeut in het centrum van Groningen? Neem contact op met Kuipers Fysiotherapie.

Centrum van Groningen


De praktijk van Kuipers Fysiotherapie is centraal gelegen aan het Stationsplein en beschikt over een moderne oefenruimte om onder begeleiding aan de slag te gaan. Samen werken jullie zo toe naar optimaal herstel in zo kort mogelijke tijd.

Wie we zijn  • Robert-Jan Kuipers
  • Ronald Groeneveld Kuipers Fysiotherapie