Over ons


Het is fijn om te weten wie je behandelt. Daarom stellen de fysiotherapeuten van Kuipers Fysiotherapie zich kort aan je voor.

Robert-Jan Kuipers Fysiotherapie in Groningen. Voor sportblessures, revalidatie, bekkenfysiotherapie en meer.

Robert-Jan Kuipers


"Mensen helpen na een blessure, bij de revalidatie na een orthopedische ingreep, of bij het verlichten van pijn bij het bewegen heeft voor mij een ding gemeen: ik kan met mijn vakkennis en mijn oprechte aandacht van betekenis zijn voor mensen. Dat is mijn belangrijkste motivatie.”
Image

Ronald Groeneveld


" ‘Hands-on’ behandelen vind ik erg belangrijk met daarnaast een pro-actieve houding van de cliënten zelf. De cliënt staat centraal. Ik behandel vanuit de bewegingsketen met persoonlijke zorg en aandacht voor de cliënt. "

Neem contact op


Heb je dus een knieblessure of een enkelblessure? Problemen met je enkelband, je kruisband of je meniscus? Een gescheurde spier? Rugklachten of pijnklachten in je armen, schouders of nek? En zoek je snel een fysiotherapeut in het centrum van Groningen? Neem contact op met Kuipers Fysiotherapie.

Centrum van Groningen


De praktijk van Kuipers Fysiotherapie is centraal gelegen aan het Stationsplein en beschikt over een moderne oefenruimte om onder begeleiding aan de slag te gaan. Samen werken jullie zo toe naar optimaal herstel in zo kort mogelijke tijd.