Over ons


Het is fijn om te weten wie je behandelt. Daarom stellen de fysiotherapeuten van Kuipers Fysiotherapie zich kort aan je voor.

Image

Robert-Jan Kuipers


"Mensen helpen na een blessure, bij de revalidatie na een orthopedische ingreep, of bij het verlichten van pijn bij het bewegen heeft voor mij een ding gemeen: ik kan met mijn vakkennis en mijn oprechte aandacht van betekenis zijn voor mensen. Dat is mijn belangrijkste motivatie.”
Image

Anneke van der Vegt


“Naast mijn eigen praktijk in Winsum, als regulier fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut, bekkenfysiotherapeut en kinderbekkenfysiotherapeut, ben ik als bekkenfysiotherapeut werkzaam bij Kuipers Fysiotherapie. De verlichting van klachten die patiënten door mijn behandeling ervaren is enorm. Voor mij is dat een grote stimulans.”

Neem contact op


Heb je dus een knieblessure of een enkelblessure? Problemen met je enkelband, je kruisband of je meniscus? Een gescheurde spier? Rugklachten of pijnklachten in je armen, schouders of nek? En zoek je snel een fysiotherapeut in het centrum van Groningen? Neem contact op met fysiotherapie Kuipers.

Centrum van Groningen


De praktijk van Kuipers Fysiotherapie is centraal gelegen aan het Stationsplein en beschikt over een moderne oefenruimte om onder begeleiding aan de slag te gaan. Samen werken jullie zo toe naar optimaal herstel in zo kort mogelijke tijd.